Informasjon om eier.


Eier av Flyttegutta AS Frank Karlsen har drevet med flyttetjenester siden 2004 for det meste i og rundt Oslo og Akershus. Siden 2013 ble det etablert et minilager pa Carl Berner i Oslo. Utvidelse med flytteoppdrag til Spania og Portugal og en større bilpark har gjort bedriften mer stabil. Hovedfokuset er alltid og flytte de tyngste og vanskeligste gjenstander slik at vi alltid kan kalle oss for norges sterkeste flyttebyrå.


Vi tar utgangspunkt i vårt merkevarenavn Flyttegutta: sterke gutter, billig og enkelt!

Etter flere år innenfor bransjen har vi tilpasset oss markedet med vanskelige og tunge løft spesielt for ulike bedrifter, samt private flyttinger, lagring og salg av pakkematerialer.

Vi har lastebiler fra 20 kbm til 50 kbm med godstransportløyve og utvidet transportforsikring. Alle bilene har lukket skap med løftelem.

Administrasjonen drives av erfarne folk med relevant utdannelse innen ledelse og økonomi.

Koordinatorer sitter hele tiden parat / online for å bistå alle kunder med hva de trenger av opplysninger for å gjennomføre oppdraget på en forsvarlig, behagelig og riktig måte. Firmaet har fra 2011 åpnet et selvbetjent minilager med flyttebutikk på Carl Berner i Oslo. Dvs at vi er en av få som kan tilby flyttetjenester med eget minilager sentralt i Oslo som effektiviserer og forenkler prossesen får kundene og oss selv.

Prismessig ligger vi litt under gjennomsnittet og langt under de dyreste konkurrentene tilross vår sentrale og unike beliggenhet.

Fra 2018 har vår utenlandske avdeling, (Majortransport AS) i Rotterdam - Holland med eurpas største havn i samarbeid med et internasjonalt nettverk blitt etablert og kan tilby rimelige priser internasjonalt.


Flyttegutta i media. Klikk for stort bilde.
Flyttegutta i media. Klikk for stort bilde.