Flyttegutta AS er en norsk bedrift spesialisert på flytteoppdrag med tunge og vanskelige løft samt vanlige flytteoppdrag. Flyttevask og søppelkjøring. Utfører også bærehjelp uten flyttebil. Internasjonal flytting flytting til nord-Tyskland, Nederland og Belgia.

Minilager med flyttebutikk, boder fra 1,5 - 18 kvm store, leie fra en mnd til 10 år på Carl Berner i Oslo.

Om bedriften.


Vi tar utgangspunkt i vårt merkevarenavn Flyttegutta: sterke gutter, billig og enkelt!

Etter flere år innenfor bransjen har vi tilpasset oss markedet med vanskelige og tunge løft spesielt for ulike bedrifter, samt private flyttinger, lagring og salg av pakkematerialer.

Flyttegjengen er Flyttegutta's avdeling for kontorflytting og møbelmontasje.

Vi har lastebiler fra 20 kbm til 50 kbm med godstransportløyve og utvidet transportforsikring. Alle bilene har lukket skap med løftelem.

Administrasjonen drives av erfarne folk med relevant utdannelse innen ledelse og økonomi.

Koordinatorer sitter hele tiden parat / online for å bistå alle kunder med hva de trenger av opplysninger for å gjennomføre oppdraget på en forsvarlig, behagelig og riktig måte. Firmaet har fra 2011 åpnet et selvbetjent minilager med flyttebutikk på Carl Berner i Oslo. Dvs at vi er en av få som kan tilby flyttetjenester med eget minilager sentralt i Oslo som effektiviserer og forenkler prossesen får kundene og oss selv.

Prismessig ligger vi litt under gjennomsnittet og langt under de dyreste konkurrentene tilross vår sentrale og unike beliggenhet.

Fra 2018 har vår utenlandske avdeling i Rotterdam - Holland med europas største havn i samarbeid med et internasjonalt nettverk blitt etablert og kan tilby rimelige priser til nord - Tyskland, Nederland og Belgia.


Flyttegutta i media. Klikk for stort bilde.
Flyttegutta i media. Klikk for stort bilde.