Jobbe hos oss?

Er du på utkik etter en spennende og sosial jobb på dagtid?

Stillingstittel: Servicemedarbeider / sjåfør kl.C

Sted: OsloFrist: SnarestVarighet: Deltid/Fulltid

Vi trenger deg som kan bidra med alle arbeidsoppgaver og har ork og krefter til å oppleve en sosial hverdag. Vi søker etter deg som spirer positivitet og som trives med en hektisk og et hardt-krevende arbeid. En typisk arbeidsdag hos oss starter kl 08.00 der vi felles drar til adressen vi opererer hos. Det kan oppstå flere adresser som skal besøkes, så vaktene kan også gjøres om til kveld og helg for deg som kan være med på det!

Arbeidsoppgaver -Flytting og transport.

Ønskede kvalifikasjonerHvem vil dette passe for-Du er over 18 år og snakker skandinavisk eller godt engelsk-Plettfri vandel-Du er i god fysisk form med både utholdenhet og stamina-Du må være punktlig og pålitelig-Erfaring fra flyttebyrå eller mye muskelmasse er selvsagt en fordel, men ikke absolutt krav -Du må være fleksibel- villig til å jobbe på forskjellige tidspunkter og være tilgjengelig-Du er en lagkamerat som viser engasjement og sprer positiv energi blant medarbeidere og kunden. Yte god service og assistanse, du er den som «fremstiller» byrået til kunden-Har du førerkort klasse B eller C er det en fordel, men ikke krav-Sterk rygg og kjernemuskulatur over gjennomsnittet vil være til din fordel-Høflig, positiv og effektiv er hovedkriterier for å bli ansatt hos vår kunde-Vi søker deg spesielt som har erfaring med å ikke være folkesky, kundeforhold er vesentlig!

Vi tilbyr-Arbeidserfaring i en solid bedrift med muligheter-Fantastiske kolleger i et middels-ungt miljø med mye humør og godt humør-Du blir kjent i byen, hver dag er et nytt sted å besøke-Du får møte masse kunder og bedrifter med å gjøre flyttingen til en rask og behagelig affæreEr dette noe du kunne vært interessert i? Ikke vær redd! Ta kontakt og vi høres av snarest! Vi vurderer kandidater og ansetter fortløpendeTa gjerne kontakt på:Telefon 22 71 77 11
Mail- post@flyttegutta.no